Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Mestermérleg

Mestermérleg

Szerző:

Róth Zoltán

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Koleszár György:

Nem volt egyszerű…Rég volt ilyen nagyon nehéz mérkőzésem. Egyébként egy dolog vezérel, hogy a Kazincbarcikát NB II-ben tartsuk! Igen, nem volt egyszerű, de azt azért hozzá kell tenni, hogy a fél csapat hiányzott sárga lap és sérülések miatt. Arról nem beszélve, hogy az igazán nagy helyzeteink nekünk voltak. Az első félidőben szerintem a gólon kívül volt három nagyon komoly, de nem tudtunk vele élni. Az meg biztos volt, hogy az ellen egy kicsikét összekapja magát, igyekezett is a kolléga különböző cserékkel frissíteni, erősíteni. Ma ez kellett, ma bele kellett tenni mindenkinek a melót és én azért úgy gondolom, hogy ha ötöt rúgunk az is három pont, ha egyet rúgunk az is három pont. A mi helyzetünkben minden ilyen három pontnak, meg bármilyen pontnak nagy jelentősége van.

Bekő Balázs:

Azt gondolom, hogy egy 7-8 órás buszos út után nem hiszem, hogy ennél többet lehet várni egy csapattól, aki 26-27 fokban utazik 7 órát egyfolytában aztán leszáll a buszról és játszik. Azt hiszem, hogy fizikálisan azt ki tudtuk préselni magunkból, ami bennünk van és ez arra volt elég, hogy egy 45 percen keresztül nyomás alatt tudtuk tartani a hazaiakat. Az első félidő teljes mértékben az övék volt, akkor gyámoltalanul, bátortalanul és rengeteg hibával játszottunk. Ilyen szempontból különösebbet nem nagyon tudok mondani. Színvonalában egy rendkívül gyenge meccs volt, amiben az egyik fő ludasok azok mi voltunk.

További híreink

Fehér Balázs: a támadószekcióban javulnunk kell!

Dátum: 2024. ápr 25. 08:00

Ismét a gyenge helyzetkihasználásunk miatt maradtunk alul.

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

TISZAKÉCSKEI LC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2024. ápr 21. 15:00

MERKANTIL BANK LIGA 29. forduló

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk