Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Soroksár SC-Kazincbarcika 4-3 (3-2)

Soroksár SC-Kazincbarcika 4-3 (3-2)

Szerző:

Róth Zoltán

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Soroksár SC-Kazincbarcika 4-3 (3-2)
Szamosi Mihály Sporttelep, 200 néző

Vezeti: Ducsai József (Lémon Oszkár, Aradi József)

Soroksár SC:
Kovács D. - Gárdos, Gyömbér, Valencsik, Bor D. - Tamási Zs. (Frőhlich, 59.), Huszák T. - Albert Á. (Lőrinczy, 64.), Orosz M. (Pál A., 80.), Lakatos I. - Kundrák N.
Vezetőedző: Lipcsei Péter


Kazincbarcika:
Somodi - Palmes (Krausz, 51.), Heil, Belényesi, Fótyik - Gábor (Mikló, 35.), Kiss B., Kovács O., Tóth L. - Takács P., Olasz D. (Lukács R., 76.)
Vezetőedző: Koleszár György

Gólszerzők: Heil (20. - öngól), Kundrák N. (25., 82.), Orosz M (34.) ill. Olasz D. (5., 49.), Tóth L. (16.)
Sárga lap: Lakatos I. (21.), Gyömbér (60.), Pál A. (87.) ill. Kovács O. (21.), Gábor (27.), Tóth L. (40.), Krausz (58.)


Az NB II 7. fordulójában újabb idegenbeli találkozó várt csapatunkra, ellenfelünk ezúttal a meglepetésre listavezető Soroksár volt. A hétközi dorogi vereséget követően Koleszár György eszközölt néhány változtatást a kezdőcsapatban, amelynek hosszú idő után újra tagja volt Palmes, Kovács és Gábor is.

A találkozót ezúttal is sikerült úgy kezdenünk, mint egy hete a Vác ellen, hiszen Olasz Dénes fejesével már az ötödik percben vezetést szereztünk, ráadásul ezúttal nem maradt el az előny gyors növelése sem, hiszen a 16. percben Tóth László góljával már 2-0 volt az állás a javunkra. Ami azonban ezt követően történt, arra nincsenek szavak… A 20. percben Heil hazaadása a kilépő Somodi felett a kapuba szállt, és ez a talált gól felpörgette a hazaiakat, akik a 34. percben már átvették a vezetést is, miután Kundrák után Orosz is betalált. A folytatásban is a hazaiak támadtak többet és kapunkat csak Somodi védései mentették meg a góltól. A félidő végére aztán már sikerült rendezni a sorainkat egy Gábor Mikló cserét követően, de így is vesztes helyzetben vonulhattunk be 45 percet követően az öltözőbe.

A gyors Olasz gól a második félidő elején sem maradt el, hiszen támadónk a 49. percben újra betalált és ezúttal is fejjel. Majd pár perc múlva nem sokon múlott, hogy a vezetést is megszerezzük, de Tóth László ajtó-ablak helyzetben egymás után kétszer sem tudta bevenni a soroksári kaput. A folytatásban azonban már a hazaiak támadtak többet, de mi jól álltuk a rohamokat és úgy tűnt egy ponttal térhetünk majd haza. Sajnos a 82. percen aztán hátul nem figyeltünk eléggé és Kundrák második góljával a Soroksár eldöntötte a három pont sorsát.

Jók: Kundrák N., Orosz M., Gárdos, Lakatos I. ill. az egész csapat 

Lipcsei Péter:

Rosszul kezdtük a mérkőzést, kaptunk két gólt, ez nyilván megfogott minket. A pozitívum az, hogy a csapat most először hátrányból is föl tudott állni és meg tudta fordítani a mérkőzést.


Koleszár György nem nyilatkozott.

További híreink

HÉTKÖZI FORDULÓ A VÁC ELLEN

Dátum: 2019. szept 17. 21:20

A Merkantil Bank Liga 2019/2020-as szezonjának harmadik hétközi fordulója következik holnap. A szerdai ellenfelünk a Vác FC csapata lesz.

FÓTYIK DOMINIK KIHAGYJA A HOLNAPI MÉRKŐZÉST

Dátum: 2019. szept 17. 18:18

Egy meccses eltiltást kapott Fótyik Dominik.

Hétvégi utánpótlás eredmények

Dátum: 2019. szept 17. 11:00

Utánpótlás csapataink pont nélkül zárták a hétvégét.

MTK BUDAPEST - KAZINCBARCIKA: A VEZETŐEDZŐK ÉRTÉKELTEK

Dátum: 2019. szept 16. 20:00

1:0-ás végeredménnyel zárult a tegnapi MTK Budapest elleni mérkőzésünk. A meccs első és egyben utolsó gólját Bognár István szerezte büntetőből. A mérkőzést követően a csapatok vezetőedzői értékelték a látottakat.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk