Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/KAZINCBARCIKA - BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE : EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK

KAZINCBARCIKA - BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE : EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Tegnap délután az első "hazai" mérkőzésünkön a Békéscsaba 1912 Előre csapata ellen szenvedtünk 1:2-es vereséget. Schindler Szabolcs és Gálhidi György vezetőedzők a következőképpen értékelték a találkozót.

 

SHCHINDLER SZABOLCS


"A mai mérkőzés nagyon nehéz volt, nagy küzdelem volt, mindkét csapat a győzelemre játszott, ez nagyon pozitív volt. Vasárnap ugyan sokkal jobban játszottunk, de vereséget szenvedtünk, ma a játék egy kicsit akadozott, de úgy gondolom, hogy  a második félidei elképzelésünk az bevált, hiszen több olyan gyors játékost is be tudtunk hozni, akikkel gondot okoztunk a hazai csapatnak. Összességében iksz körüli mérkőzés volt és örülök, hogy győzni tudtunk."

 

GÁLHIDI GYÖRGY

"Ma sem játszottunk jól, de a Soroksár elleni mérkőzéssel ellentétben ma egy pontot sem sikerült szereznünk. A támadójátékunk nagyon vérszegény, nagyon kevés helyzetet dolgozunk ki és igazából azokat sem tudjuk kihasználni. Az pedig mindenféleképpen elgondolkodtató és kicsit felháborító is, hogy két mérkőzésen négy tizenegyest kaptunk, én úgy gondolom, hogy ma ezzel a gyengébb játékkal is megnyertük volna mérkőzést, mert a Békéscsaba holnap reggelig nem rúgott volna gólt ha nem kap két ajándék tizenegyest. Ennek ellenére saját magunkkal kell foglalkozni, kevés volt a jó egyéni teljesítmény, túl sok hiba van és túl sok hibát követünk el, nem segítjük egymást, a középpályánk pedig átjáróház. Nem tudom a dolgok okát, nem látom a frissességet, a tudatosságot  a játékunkban, nekünk rosszkor jött, hogy egyből három meccs van egy hét alatt, remélem jövőhéten kicsit jobb formába tudunk lendülni."

További híreink

A tizenkettedik forduló eredményei

Dátum: 2019. nov 19. 08:45

Utánpótlás csapataink az Alsózsolcai KSC ellen léptek pályára hétvégén.

A tizenegyedik forduló eredményei

Dátum: 2019. nov 11. 16:00

A Mezőkövesd Zsóry FC korosztályos csapatai ellen léptek pályára a KBSC utánpótlás együttesei a 11. fordulóban.

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS : KAZINCBARCIKA - AQVITAL FC CSÁKVÁR

Dátum: 2019. nov 10. 13:15

A Merkantil Bank Liga mai, 17. fordulójában az Aqvital FC Csákvár csapata ellen lépünk pályára Putnokon.

A CSÁKVÁR ELLEN A TIZENHETEDIK FORDULÓBAN

Dátum: 2019. nov 09. 20:00

A Merkantil Bank Liga 17. fordulójában az Aqvital FC Csákvár csapata ellen lépünk pályára.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk