Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/KAZINCBARCIKA - BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE : EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK

KAZINCBARCIKA - BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE : EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Tegnap délután az első "hazai" mérkőzésünkön a Békéscsaba 1912 Előre csapata ellen szenvedtünk 1:2-es vereséget. Schindler Szabolcs és Gálhidi György vezetőedzők a következőképpen értékelték a találkozót.

 

SHCHINDLER SZABOLCS


"A mai mérkőzés nagyon nehéz volt, nagy küzdelem volt, mindkét csapat a győzelemre játszott, ez nagyon pozitív volt. Vasárnap ugyan sokkal jobban játszottunk, de vereséget szenvedtünk, ma a játék egy kicsit akadozott, de úgy gondolom, hogy  a második félidei elképzelésünk az bevált, hiszen több olyan gyors játékost is be tudtunk hozni, akikkel gondot okoztunk a hazai csapatnak. Összességében iksz körüli mérkőzés volt és örülök, hogy győzni tudtunk."

 

GÁLHIDI GYÖRGY

"Ma sem játszottunk jól, de a Soroksár elleni mérkőzéssel ellentétben ma egy pontot sem sikerült szereznünk. A támadójátékunk nagyon vérszegény, nagyon kevés helyzetet dolgozunk ki és igazából azokat sem tudjuk kihasználni. Az pedig mindenféleképpen elgondolkodtató és kicsit felháborító is, hogy két mérkőzésen négy tizenegyest kaptunk, én úgy gondolom, hogy ma ezzel a gyengébb játékkal is megnyertük volna mérkőzést, mert a Békéscsaba holnap reggelig nem rúgott volna gólt ha nem kap két ajándék tizenegyest. Ennek ellenére saját magunkkal kell foglalkozni, kevés volt a jó egyéni teljesítmény, túl sok hiba van és túl sok hibát követünk el, nem segítjük egymást, a középpályánk pedig átjáróház. Nem tudom a dolgok okát, nem látom a frissességet, a tudatosságot  a játékunkban, nekünk rosszkor jött, hogy egyből három meccs van egy hét alatt, remélem jövőhéten kicsit jobb formába tudunk lendülni."

További híreink

KAZINCBARCIKA - DUNA ASZFALT TLC: ÍGY LÁTTÁK A MÉRKŐZÉST A VEZETŐEDZŐK

Dátum: 2019. aug 19. 18:50

Tegnap a Duna Aszfalt TLC elleni mérkőzésen szereztük meg idei első hazai győzelmünket.

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS: KAZINCBARCIKA - DUNA ASZFALT TLC

Dátum: 2019. aug 18. 17:00

A Merkantil Bank Liga 2019/2020-as szezonjának negyedik mrkőzése következik ma. A Kazincbarcika 17:30-tól a Duna Aszfalt TLC ellen lép pályára.

VASÁRNAP A DUNA ASZFALT TLC ÉRKEZIK

Dátum: 2019. aug 17. 12:24

A Merkantil Bank Liga 2019/2020-as szezonjának negyedik fordulójában a Duna Aszfalt TLC ellen lépünk pályára vasárnap 17:30-tól.

FEKETE ÁDÁM A KAZINCBARCIKA JÁTÉKOSA

Dátum: 2019. aug 14. 19:00

Fekete Ádám személyében újabb rutinos labdarúgóval erősödött csapatunk

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk