Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/A VASAS ELLEN HEIL VALTER VOLT A LEGJOBB

A VASAS ELLEN HEIL VALTER VOLT A LEGJOBB

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Hiába ért 0:2-es vendégsikerrel véget a Vasas elleni találkozó, a Kazincbarcika csapatában voltak olyan játékosok, akik kiemelkedő egyéni teljesítményükkel kiérdemelték a dicséretet. Fila Károly bravúros védésivel rendre hárítani tudta az ellenfél támadásait, amiben nagy segítségére voltak Fótyik Dominik és Farkas András is. Heil Valter vasárnap is hozta a megszokott jó formáját, így Koszta Péter nem véletlenül nevezte meg őt a mérkőzés legjobbjának.


Első vereségünket szenvedtük el az idén. Hogyan értékelnéd a Vasas elleni mérkőzést?

Egy fontos meccs elé néztünk vasárnap, egy valóban nehéz ellenféllel szemben. A vereségtől függetlenül úgy gondolom, hogy voltak jó dolgok is a játékunkban amire a továbbiakban lehet építeni; kombinatív játékkal sikerült párszor járatnunk a labdát és kihozni azt a védekezésből. Nagyobb koncentrációval talán többet is el tudtunk volna érni ezen a meccsen. Most előre kell néznünk és készülni a vasárnapi Nyíregyháza elleni mérkőzésre, abból kell kihoznunk a maximumot.

Mit gondolsz mi az amiben erősebb volt az ellenfél a tegnapi mérkőzésen?

Úgy gondolom, hogy mindkét csapatnak meg voltak a lehetőségei a gólszerzéshez, sajnos azonban ők jobban ki tudták használni a szituációkat a támadó harmadban és ebből sikerült is gólt szerezniük. Egy kis hiányérzetem van a tekintetben, hogy a párharcoknál hazai pályán nem tudtunk erősebbek lenni.

Sok hiányzó volt a csapatban, nagyban megnehezítette ez a dolgotokat?

Attól függetlenül hogy az alap játékosok közül sok volt a hiányzó, úgy gondolom hogy jól szerepeltek az őket helyettesítők és igyekeztek megfelelni. Úgy látom hogy az új fiatal játékosoknak is hamar sikerült beilleszkedniük és mint csapattárs igazán örülök annak, hogy bátran játszottak és igyekeztek a ők is a legjobb formájukat hozni. Még sok meccs van előttünk a tavaszi szezonból és sokat kell dolgoznunk, hogy jöjjenek az eredmények is.

Hogyan láttad a saját játékodat?

A vasárnapi meccsen egy vonallal feljebb játszottam, de régebben már szerepeltem ebben a pozícióban is, így nem volt teljesen idegen. Elsősorban próbáltam a megbeszélt feladataimat végrehajtani és bíztam abban, hogy egy pozitív eredményt tudunk elérni. Nem mondom, hogy meg vagyok elégedve a teljesítményemmel, mert az ember mindig többet vár el magától, de úgy gondolom, hogy ez egy egészséges hozzáállás. A napokban fogjuk elemezni a játékot és megpróbáljuk kijavítani a hibákat.

 

Fotók: Kepecz Zsolt/ Putnok FC

További híreink

Fehér Balázs: a támadószekcióban javulnunk kell!

Dátum: 2024. ápr 25. 08:00

Ismét a gyenge helyzetkihasználásunk miatt maradtunk alul.

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

TISZAKÉCSKEI LC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2024. ápr 21. 15:00

MERKANTIL BANK LIGA 29. forduló

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk