Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/A DEAC CSAPATÁT FOGADJUK

A DEAC CSAPATÁT FOGADJUK

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

A Merkantil Bank Liga 2020/2021-es versenykiírásának huszonnyolcadik fordulójában a szintén kiesés ellen küzdő, DEAC csapatát fogadjuk a Kolorcity Arénában.


Holnapi ellenfelünk az NB3 Keleti csoportjának tavalyi feljutójaként kezdte meg NB2-es szereplését augusztusban. A DEAC a tavalyi csonka szezonban tizenkét győzelemmel, két döntetlennel és három vereséggel gyűjtött 38 pontot, ugyan a Füzesgyarmat együttesével pontazonossággal, azonban jobb gólkülönbségüknek köszönhetően az első helyen zárták a szezont. Az idei bajnokságban így első ízben találkoztunk velük a szeptember közepén a kilencedik fordulóban. A kora őszi mérkőzésen Oltean harmincötödik percben szerzett góljával arattunk győzelmet, így akkor három ponttal utazhattunk haza a Nagyerdei Stadionból. 

Akár ősszel úgy most is találkozhatunk ismerős arccal a DEAC csapatában, hiszen az őszi szezonban nálunk futballozó Bereczki Dániel már az ő keretüket erősíti. Bereczki mellett egyébként még hét új igazolásról számolt be télen a klub, hat labdarúgót a feljutásra pályázó DVSC-től kaptak kölcsön, így Zöldesi Illés, Bényei Balázs, Kundrák Norbert, Sármány Kristóf, Sárosi Norbert és Kenderesi Dávid is itt bizonyíthat, akárcsak az Izlandról hazaigazoló Zachán Péter is. Természetesen távozó is szép számmal akadt, pontosan tíz játékos útja vált el az egyetemi csapatétól: Belényesi Csaba Dorogra igazolt, Balogh Krisztián, Bíró Péter és Urbin Péter az NB3 Keleti csoportjában szereplő Tiszafürednél folytatják pályafutásukat, Karikás Krisztián pedig szintén a harmadosztályban szereplő Füzesgyarmatot segíti a továbbiakban. Kölcsönszerződésuk lejárta után pedig Burai Erik, Szabados István, Damásdi Alex és Gyönyörű Gergő személyében négy játékos tért vissza a DVSC-hez. Távozott még Takács Péter is, aki a Mezőkövesd szintén harmadik ligában szereplő, tartalék csapatának lett játékos-edzője.

Nem tudhat maga mögött a DEAC sikeresnek mondható szezont, hiszen a huszonhetedik fordulóval bezárólag mindösszesen tizenhat pontot gyűjtöttek. A debreceni gárda eddig csupán öt győzelmet (Nyíregyháza Spartacus FC, WKW ETO FC Győr, Szentlőrinc, Soroksár SC, Szolnoki MÁV FC), egy döntetlent (Gyirmót FC Győr) és huszonegy vereséget (Soroksár SC, DSVC, Dorogi FC, BFC Siófok, Szolnoki MÁV FC, Gyirmót FC Győr, Kolorcity Kazincbarcika SC, Szeged-Csanád Grosics Akadémia, Békéscsaba 1912 Előre, Vasas FC, Aqvital FC Csákvár, FC Ajka, Kaposvári Rákóczi FC, Szombathelyi Haladás,  PMFC, Budaörs, DVSC, Dorogi FC,  BFC Siófok, Nyíregyháza Spartacus FC, WKW ETO FC Győr) könyvelhetett el. E heti vendégeink tizenhat pontjukkal a tabella utolsó helyét fogalják el, melyen minden bizonnyal holnap is javítani szeretnének.

A Kolorcity Kazincbarcikának tehát nem lesz könnyű dolga  vasárnap 14:30-tól a Kolorcity Arénában megrendezésre kerülő mérkőzésen, hiszen tizenkilencedikként nekünk is pontot/pontokat kell szereznünk. Csapatunk jelenleg az utolsó előtti, tizenkilencedik pozícióban tanyázik, azonban az előttünk még szintén kieső helyen álló, Aqvital FC Csákvár csupán három ponttal előz meg minket. Nem is vagyunk túl könnyű héten, hiszen a szerdai győri vereséget követően tegnap vezetőedzőnk, Pacsi Bálint és segítője Elek Norbert is közös megegyezéssel távoztak klubunktól. A Kolorcity Kazincbarcika SC irányítását ideiglenesen házon belül oldottuk meg, a labdarúgók Dzurják József,  Szentiványi József és Koszta Péter vezényletével készültek a találkozóra.

Természetesen szurkolóink a Merkantil Bank Liga huszonnyolcadik fordulójában most vasárnap megrendezésre kerülő DEAC elleni hazai  bajnokinkat is élőben nézhetik,  valamint online élő szöveges közvetítésünk a megszokott gyakorlat szerint honlapunkon holnap is elérhető lesz.

2021. MÁRCIUS 07. 14:30
KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC -DEAC

 

A huszonnyolcadik fordulóban mind a tíz mérkőzés megrendezésre kerül, melyből egyet ma már le is játszottak a DVSC-Kaposvári Rákóczi FC találkozón Tischler Patrik és  Dzsuzsák Balázs találataival két gólos vendégsiker született, mellyel a Loki holnapig legalábbis, de visszakerült a tabella élére. A továbbiakban holnap rendeznek kilenc találkozót, ezek közül nyolcon 14:30-kor hangzik majd el a kezdést jelző sípszó, illetve a Szombathelyi Haladás-Soroksár SC mérkőzés kezdődik majd 17:00-kor. A párosítások a következőek:

2021. március 06.
14:00
DVSC KAPOSVÁRI
RÁKÓCZI FC
2021. március 07.
14:30
BUDAÖRS PMFC
2021. március 07.
14:30
BFC SIÓFOK FC AJKA
2021. március 07.
14:30
SZOLNOKI MÁV FC VASAS FC
2021. március 07.
14:30
GYIRMÓT FC GYŐR SZEGED-CSANÁD
GROSICS AKADÉMIA
2021. március 07.
14:30
BÉKÉSCSABA 1912
ELŐRE
WKW ETO FC GYŐR
2021. március 07.
14:30
AQVITAL FC CSÁKVÁR NYÍREGYHÁZA
SPARTACUS FC
2021. március 07.
14:30
SZENTLŐRINC DOROGI FC
2021. március 07.
14:30
KOLORCITY
KAZINCBARCIKA SC
DEAC
2021. március 07. 
17:00
SZOMBATHELYI
HALADÁS
SOROKSÁR SC

További híreink

Fehér Balázs: a támadószekcióban javulnunk kell!

Dátum: 2024. ápr 25. 08:00

Ismét a gyenge helyzetkihasználásunk miatt maradtunk alul.

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

TISZAKÉCSKEI LC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2024. ápr 21. 15:00

MERKANTIL BANK LIGA 29. forduló

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk