Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/HAZAI PÁLYÁN A CSÁKVÁR ELLEN

HAZAI PÁLYÁN A CSÁKVÁR ELLEN

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Ma 17:00-tól ismét hazai pályán bizonyíthat a Kolorcity Kazincbarcika SC, hiszen a Merkantil Bank Liga hetedik fordulójában az Aqvital FC Csákvár ellen lépünk pályára a Kolorcity Arénában.


KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

A Kazincbarcika a múlt heti diósgyőri vereséget követően mindenképp javítani szeretne a hazai közönség előtt. Csapatunk egyébként hat fordulót követően továbbra is az előkelő harmadik pozícióból várja a mai találkozót. Hat forduló alatt négy győzelem és két vereség a mérlegünk, mellyel tizenkét pontot sikerült eddig gyűjtenünk.
Az első fordulóban Szemere Balázs és Ur László góljaival hazai pályán győztük le a Dorogot, majd Békéscsabán szenvedtünk vereséget, amit a Budafok ellen ki is javítottunk és újabb három pontot tartottunk itthon. Az első hétközi fordulóban pedig Mosonmagyaróváron talált be Székely Dávid és Takács Tamás, amire a hazaiak csak egy góllal tudtak válaszolni, így ott első idegenbeli győzelmünket is elkönyvelhettük. A Kolorcity Kazincbarcika az ötödik fordulóban sem rontott, a Kozármiselny ellen Ádám Ferenc talált be a mérkőzés hajrájában, ezzel újabb értekes három ponttal gazdagítva csapatunkat, múlt héten pedig a megyei rivális otthonában egy a mérkőzés utolsó tíz percébében lőtt góllal tartotta otthon a DVTK  a három pontot, a találkozó egészén remekül játszó Kazincbarcika ellen.
Csapatunk hazai mérlege egyébként továbbra is hibátlan, ezt a sorozatot folytatni is kavánjuk, nem gondolja ezt másként játékosunk Szemere Balázs sem.

"Először is köszönjük a szurkolóinknak a biztatást, amit hétről-hétre kapunk tőlük! Várunk benneteket vasárnap újra! Diósgyőrben majdnem összejött a bravúros pontszerzés, mi próbáltunk mindent megtenni, a szerencse mérlege most nem a mi javunkra billent. A Csákvárral nem is olyan rég találkoztunk már, így tudjuk mire számíthatunk tőlük,egy olyan mérkőzés jön ahol szeretnénk “újra” meglepetést okozni és itthon tartani a három pontot."

AQVITAL FC CSÁKVÁR

A Csákvár elsőként a 2012/13-as bajnokságban vett részt a magyar másodosztály küzdelmeiben, azonban a jó eredményeik ellenére az akkor még két csoportos NB2 létszámcsökkentése miatt rövid időre búcsúzni kényszerültek a magasabb osztálytól. Valóban csak rövid kitérőt tettek az NB3-ba, hiszen a Nyugati csoportot 2013/14-ben a Budaörstől nyolc ponttal többet gyűjtve nyerték meg. Első a Merkantil Bank Ligában eltöltött évükben a tizenkettedik helyen végeztek, majd 2015/16-ban a tabella hatodik poziciójában zártak és a Kazincbarcika feljutását megelőzően, 2017-ben a tizenhatodikok lettek, majd kétszer a tizenegyedik helyen végeztek. A 2019/2020-as csonka idényben negyedikek lettek, majd az utolsó bentmaradást jelentő pozíciót csípték el, harmincnyolc ponttal a tabella tizenhetedik helyén zárták a bajnokságot, mi pedig harminchárom egységgel búcsúztunk egy évre az NB2-től. E heti vendégeink tavaly tíz győzelemmel, tizenhárom döntetlennel és tizenöt vereséggel a tizenkettedik helyen végeztek.
A Csákvár a Merkantil Bank Liga 2022/2023-as idényében az eddig lejátszott hat forduló alatt hét pontot gyűjtött. Mérlegük egy győzelem, négy döntetlen és egy vereség. Az első fordulóban a Szombathelyi Haladással ikszeltek, a másodikban Mészáros Dávid góljával legyőzték a Siófokot, majd Soroksáron gyűjtöttek egy pontot. A negyedik fordulóban hazai pályán játszottak 1-1-es döntetlent a Tiszakécskével, az ötödikben az Ajka othából utaztak haza pont nélkül, majd a hatodikban egy gól nélküli mérkőzést követően osztozkodtak a pontokon a PMFC csapatával.
A találkozó előtt vezetőedzőnk, Varga Attila nyilatkozott:

"Nem lehet kiindulni a jelenlegi táblázatban elfoglalt helyezésekből! A Csákvár egy fiatal, gyors csapat! Ellenfelünk kvalitásai miatt mindenkire mindenhol veszélyes lehet, tehát nagyon oda kell figyelnünk! Ugyanúgy készülünk belőlük is, mint az összes többi ellenfelünkből, jól tanulmányoznunk kell az ellenfelet mert mindannyian tudjuk, hogy milyen fontos meccs lesz! Tudunk a múltkorinál jobban játszani!Fejlődnünk kell a döntéshozatalban illetve az ellenfél térfelén való játékban is."

EGYMÁS ELLEN

A Kazincbarcika és a Csákvár ma nyolcadik alkalommal találkozik egymással a Merkantil Bank Liga küzdelmeiben. A 2017/18-as bajnokságban mindkét alkalommal a Csákvár örülhetett: a novemberi tizennyolcadik fordulóban Nagy Zsolt és Molnár Tibor góljaival nyertek 1:2-re (a Kazincbarcika gólját Tóth Szabolcs szerezte), majd tavasszal Bobál Gergely és Sejben Viktor találatainak köszönhetően vitték haza a három pontot. A Merkantil Bank Liga 2018/19-es szezonjában egy vereséget és egy győzelmet könyvelhettünk el ellenük. Ősszel 2:3-ra nyert a Csákvár, tavasszal pedig Krausz Raul és Virág Ákos találataival állítottuk be idegenben a 0:2-es eredményt. A 2019/2020-as csonka szezonban a tizenhetik fordulóban fogadtuk őket a putnoki Várady Béla Sportközpontban, a Kazincbarcika ekkor Oldal Tibor két, illetve Berki István egy góljával három gólos vezetésre tett szert, vendégeink csapatából csupán Baracskai Roland tudott szépíteni, így 3:1-es hazai sikert ünnepelhettünk. Kiesésünk évében szintén nekünk kedvezett a szerencse, hiszen hiába szerzett vezetést az első féldiőbőben Daru Bence góljával a Csákvár Kazincbarcikán, Fótyik Dominik a második játékrészben kétszer is betalált a vendégek kapujába, ezzel akkor itthon tartva a három pontot. Tavasszal viszont revansot vettek és Madarász Márk, Baracskai Roland, Mim Gergely és Gambod Gambayar is gólt szereztek, melyekre a KBSC csapatából csupán Tóth-Gábor Kristóf tudott válaszolni.

MÉRKŐZÉS INFORMÁCIÓK

A mai hazai mérkőzésünkre elővételben ma 14:00-ig online a LINK-re kattintva is megvásárolhatják jegyeiket, ha erre nincs lehetőségük természetesen a helyszínen is megválthatják azokat. A találkozót megelőzően egy órával, azaz 16:00-kor nyitnak a jegypénztárak, valamint a kapunyitás is ebben az időpontban történik meg. Kérjük a szurkolóinkat, hogy érkezzenek időben, így elkerülhetik a pénztár előtt már többször is kialakult sorban állást! Az idei szezonban az elővételes és a helyszíni jegyárak között nincsen különbség, a teljes árú belépő 1500 forintba kerül, a kedvezményes jegy pedig 1000 forint, utóbbit a diák, a nyugdíjas és mozgáskorlátozott szurkolóink vásárolhatják meg. 

Itt is emlékeztetnénk szurkolóinkat, hogy 2022. szeptember 4- ig meghosszíbbítottuk a bérletvásárlás lehetőségét. A bérlet belépésre jogosít a Kolorcity Kazincbarcika SC 2022/2023-as hazai bajnoki mérkőzésére. A bérlet tulajdonosai szinte egy fél szezon belépőjegyeinek árát spórolhatják meg, sőt a szurkolói mezek árából is 20% kedvezményt biztosítunk nekik. A bérletet  ma éjfélig online ITT , valamint személyesen az Aqvital FC Csákvár elleni mérkőzés előtt a hazai jegypénztárban is megvásárolhatják.

Az Aqvital FC Csákvár elleni találkozót Nazsa Tamás vezeti majd, asszisztensei Nagy Viktor és Szabó Dániel lesznek, a tartalék játékvezetőként pedig Nagy Norbert lesz jelen. A mérkőzésről honlapunkon élő szöveges közvetítéssel jelentkezünk és közösségi média felületeinken is informálódhatnak majd az aktuális állásról, illetve a vendégcsapat a LINK-en  élőben streameli majd azt.
 

Merkantil Bank Liga 7. forduló
2022. SZEPTEMBER 04. 17:00
KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - AQVITAL FC CSÁKVÁR

A HETEDIK FORDULÓ

A Merkantil Bank Liga hetedik fordulójában ma tizennyolc NB2-es csapat lép pályára, két mérkőzés kezdődik 16:00-kor, illetve hét találkozón hangzik majd el 17:00-kor a kezdést jelző sípszó. A fennmaradt egy meccset holnap rendezik, 20:15-től a Gyirmót FC Győr fogadja majd a DVTK együttesét. A párosítások a következőek:

2022. SZEPTEMBER 04.
16:00
SOROKSÁR SC BFC SIÓFOK
2022. SZEPTEMBER 04.
16:00
SZENTLŐRINC  CREDOBUS
MOSONMAGYARÓVÁR
2022. SZEPTEMBER 04.
17:00
MTK BUDAPEST HR-RENT
KOZÁRMISLENY 
2022. SZEPTEMBER 04. 
17:00
KOLORCITY 
KAZINCBARCIKA SC
 AQVITAL FC CSÁKVÁR 
2022. SZEPTEMBER 04.
17:00
PMFC NYÍREGYHÁZA
SPARTACUS FC
2022. SZEPTEMBER 04.
17:00
FC AJKA ETO FC GYŐR 
2022. SZEPTEMBER 04.
17:00
TISZAKÉCSKEI LC SZOMBATHELYI
HALADÁS
2022. SZEPTEMBER 04.
17:00
DOROGI FC BUDAFOKI MTE  
2022. SZEPTEMBER 04.
17:00
SZEGED-CSANÁD
GROSICS AKADÉMIA
BÉKÉSCSABA 1912
ELŐRE
2022. SZEPTEMBER 05.
20:15
GYIRMÓT FC GYŐR DVTK

További híreink

A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA : KÁLLAI ZALÁN

Dátum: 2022. dec 06. 10:30

A Merkantil Bank Liga tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc vendégeként léptünk pályára. A hazai vezetést követően Kállai Zalán egyenlítettet, így ezúttal Koszta Péter őt választotta a mérkőzés legjobbjának.

U19 - Győzelem Tiszaújvárosban

Dátum: 2022. dec 05. 15:01

Korosztályos csapataink közül az U19 zárta utolsóként a bajnokság őszi idényét. Együttesünk egy tiszaúvárosi győzelmet követően vonulhat a téli szünetre.

DÖNTETLEN SZENTLŐRINCEN - ÖSSZEFOGLALÓ, EDZŐI ÉRTÉKELÉS

Dátum: 2022. dec 04. 17:00

A Merkantil Bank Liga tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc otthonában zártuk a 2022/2023-as idény őszi szezonját, mely mérkőzés 1-1-es döntetlennel zárult.

ÉLŐ TUDÓSÍTÁS: SZENTLŐRINC SE - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2022. dec 04. 12:40

A Merkantil Bank Liga mai, tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc SE vendégeként lépünk pályára. A találkozóról ezúttal élő tudósítással jelentkezünk a szokásos percre-percre közvetítés helyett.

Mérkőzések

Eredmények

Szponzorok 

 

 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk

Tippmix