Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/A SIÓFOKOT FOGADJUK

A SIÓFOKOT FOGADJUK

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

Egy héten belül harmadik tétmérkőzésüket játszák az NB2-es bajnokság csapatai. A Kazincbarcika a múlt hét vasárnap után ma is hazai pályán bizonyíthat, hiszen 17:00-tól a BFC Siófok együttesét látjuk vendégül.


KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Csapatunk a tabella hatodik helyéről várja a mai hazai találkozót. Csapatunk öt győzelmet, egy döntetlent és négy vereséget tudhat magáénak, érdekesség, hogy hazai pályán még veretlenek vagyunk és ezt a sorozatot ma is folytatni szeretnénk.
Az első fordulóban Szemere Balázs és Ur László góljaival hazai pályán győztük le a Dorogot, majd Békéscsabán egy rövidzárlat következett és így szenvedtünk vereséget, amit a Budafok ellen ki is javítottunk és újabb három pontot tartottunk itthon. Ezután az első hétközi fordulóban Mosonmagyaróváron talált be Székely Dávid és Takács Tamás, amire a hazaiak csak egy góllal tudtak válaszolni, így ott első és ezidáig egyetlennek számító idegenbeli győzelmünket is elkönyvelhettük. A Kolorcity Kazincbarcika az ötödik fordulóban sem rontott, a Kozármisleny ellen Ádám Ferenc szerzett egy gólt a mérkőzés hajrájában és újabb értékes három ponttal gazdagította csapatunkat. A hatodik fordulóban a megyei rivális otthonában egy a mérkőzés utolsó tíz percében lőtt góllal tartotta otthon a DVTK  a három pontot, a találkozó egészén remekül játszó Kazincbarcika ellen. A diósgyőri vereséget is hamar magunk mögött tudhattuk, hiszen a hetedik fordulóban a Kolorcity Arénában Pálinkás Gergő góljával és egy Süttő Attila által értékesített büntetővel újabb győzelemmel örvendeztettük meg hazai közönségünket. A Nyíregyháza elleni bajnokinkon viszont nem jött ki jól a lépés, vendéglátóink négy gólos előnyre tettek szert és hiába Puska Péter és Laczkó Milán szépítő találatai pontot nem sikerült Sényőn szereznünk. A hoszabb szünet után múlt héten az ETO FC Győrt fogadtuk, a találkozón gól nélküli döntetlent követően osztozkodtak a pontokon a csapatok, azonban a hétközi, szombathelyi mérkőzésen ismét nem sikerült javítani idegenbeli mutatónkon, a hazaiak Csilus Tamás találatának köszönhetően tartották otthon a három pontot.
A Kazincbarcika mai célja a szerdai botlás kijavítása és a remek hazai széria folytatása, így gondolja ezt kapusunk Megyeri II Gábor is:

"A sorozatterhelés ellenére úgy gondolom, hogy a csapat megfelelő taktikai és fizikális állapotban van. Szeretnénk hazai pályán kijavítani a szerdai vereséget, itthon csak a három pont lesz az elfogadható, ennek tudatában lépünk ma pályára."

BFC SIÓFOK

A Siófok tíz bajnoki fordulót követően tizenkét ponttal áll a tabella tizenötödik pozíciójában. E heti vendégeink a DVTK legyőzésével kezdték meg a bajnoki menetelést, amit egy a Csákvár elleni vereség, majd a Nyíregyháza legyőzése követett, majd augusztusban kikaptak még a Győrtől, legyőzték a Szombathelyet és döntetlent játszottak a Szegeddel. A Siófok a továbbiakban is elég hektikusan szerepel eddig, hiszen a Soroksár elleni vereséget a Tiszakécskével való pontosztozkodás követte, majd kikaptak Ajkán, múlt héten pedig ikszeltek a PMFC ellen.
Vezetőedzőnk Varga Attila a következőeket nyilatkozta a Siófok elleni mérkőzést megelőzően:

"Fontos találkozó lesz hiszen egy győzelemmel már tizennyolc hónapos hazai veretlen mérlegünket folytathatnánk!Készen állunk. A szerdai meccs nem a legjobb meccsünk volt, szeretnénk fejlődni és más oldalunkat mutatni. Az apró részletek hiányoztak, főleg a támadó zónába! Mindenkinek elkötelezetten megfelelően kell a dolgokhoz állnia!Jó szemlélettel személyiséggel és csapategységgel lépünk majd pályára! Kemény ellenféllel nézünk szembe. Masszív jól szervezett ellenfél! Keményen kell majd dolgoznunk ellenük!"

 

MÉRKŐZÉS INFORMÁCIÓK

A mai hazai mérkőzésünkre elővételben vasárnap 14:00-ig online a LINK-re kattintva is megvásárolhatják jegyeiket, ha erre nincs lehetőségük természetesen a helyszínen is megválthatják azokat. A találkozót megelőzően egy órával, azaz 16:00-kor nyitnak a jegypénztárak, valamint a kapunyitás is ebben az időpontban történik meg. Kérjük a szurkolóinkat, hogy érkezzenek időben, így elkerülhetik a pénztár előtt már többször is kialakult sorban állást! Az idei szezonban az elővételes és a helyszíni jegyárak között nincsen különbség, a teljes árú belépő 1500 forintba kerül, a kedvezményes jegy pedig 1000 forint, utóbbit a diák, a nyugdíjas és mozgáskorlátozott szurkolóink vásárolhatják meg. 

A Siófok elleni találkozót Lovas László vezeti majd, asszisztensei Szert Balázs és Csatári Tibor lesznek, a tartalék játékvezetőként pedig Takács Tamás lesz jelen. A mérkőzésről honlapunkon élő szöveges közvetítéssel jelentkezünk és közösségi média felületeinken is informálódhatnak majd az aktuális állásról.
 

Merkantil Bank Liga 11. forduló
2022. OKTÓBER 09. 17:00
KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - BFC SIÓFOK


A TIZENEGYEDIK FORDULÓ

A Merkantil Bank Liga soron következő tizenegyedik fordulójában minden NB2-es csapat ma lép pályára. Vasárnap délután öt mérkőzést rendeznek meg 15:00-tól, négy kezdődik majd 17:00-kor, illetve az MTK Budapest 20:15-től fogadja az Új Hidegkuti Nándor  Stadionban az ETO FC Győr együttesét.
A forduló párosításai a következőek:

2022. október 09.
15:00
GYIRMÓT FC GYŐR SZOMATHELYI
HALADÁS
2022. október 09.
15:00
BUDAFOKI MTE HR-RENT KOZÁRMISLENY
2022. október 09.
15:00
DOROGI FC AQVITAL FC CSÁKVÁR
2022. október 09. 
15:00
SZENTLŐRINC NYÍREGYHÁZA
SPARTACUS FC
2022. október 09.
15:00
SZEGED-CSANÁD
GROSICS AKADÉMIA
CREDOBUS
MOSONMAGYARÓVÁR
2022. október 09.
17:00
KOLORCITY
KAZINCBARCIKA SC
BFC SIÓFOK 
2022. október 09.
17:00
PMFC SOROKSÁR SC
2022. október 09.
17:00
FC AJKA TISZAKÉCSKEI LC
2022. október 09.
17:00
BÉKÉSCSABA 1912
ELŐRE
DVTK
2022. október 09.
20:15
MTK BUDAPEST ETO FC GYŐR 

További híreink

A legnagyobb múltú csapat érkezik

Dátum: 2024. ápr 26. 15:30

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában a Budapest Honvéd csapatát látjuk vendégül

Fehér Balázs: a támadószekcióban javulnunk kell!

Dátum: 2024. ápr 25. 08:00

Ismét a gyenge helyzetkihasználásunk miatt maradtunk alul.

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk