Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/VASÁRNAP LIPPAI TIBOR VOLT A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA

VASÁRNAP LIPPAI TIBOR VOLT A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

A vasárnapi Siófok elleni bajnoki ugyan sajnos vereséggel zárult csapatunk számára, azonban ennek ellenére ezen a mérkőzésen is számos játékosunk nyújtott kimagasló teljesítményt. Így Lippai Tobor is, aki első kazincbarcikai színekben és egyben első NB2-es góljának is örülhetett, Koszta Péter sportigazgató ezúttal őt nevezte meg a mérkőzés legjobbjaként.


Egy nagyon hosszú hazai veretlenségi széria ért véget vasárnap a Kolorcity Arénában. Először is megkérdezném, milyen érzés volt ez?

"Természetesen nem voltunk boldogok a mérkőzést követően de egyénileg és csapatszinten is mindent megtettünk a győzelem érdekében, sajnos minden sorozat megszakad egyszer. Ahogyan eddig is ezután is mindent megfogunk tenni azért hogy Kazincbarcikára ne nyerni járjanak az ellenfeleink, és hogy ez a hangulat megmaradjon a Kolorcity Arénában."

Nemcsak a Kazincbarcika színeiben, hanem a Merkantil Bank Ligában is a vasárnapi Siófok elleni bajnokin szerezted meg első gólod. A vereség ellenére mennyire tudtál ennek örülni?

"A gól után nagyon boldog voltam, örültem hogy tudtam segíteni vele a csapatot és hogy azzal tudtuk megfordítani a mérkőzést. Sajnos nemsokkal utána a vendég csapat is eredményes tudott lenni. Az hogy végül vereséget szenvedtünk a mérkőzésen nem adott okot arra, hogy örülni tudjak a találatnak, hiszen az első és a legfontosabb a csapat és a győzelem."

Sűrű volt a múlt hét, Varga Attila vezetőedző is kiemelte, hogy a második félidőben nem volt elégedett a csapat játékával. Mit gondolsz a fáradtság is okozhatta ezt a “visszaesést”?

"Sűrű volt ráadásul a hétközi ellenfelünk sem a szomszédban volt, az utazás is sokat kivett a csapatból. Ennek ellenére úgy gondolom hogy megfelelő állapotban volt a csapat nem feltétlenül a fáradtság volt az oka ennek a „visszaesésnek” de valamilyen szinten közre játszhatott ez is. Valamiért a második félidőben nem tudtunk ritmust váltani, és ezt az ellenfelünk sajnos ki is tudta használni."

Hogyan értékelnéd a Siófok elleni mérkőzést? Meg voltál elégedve a saját játékával?

"Lüktető közönség szórakoztató volt az első félidő, úgy gondolom ha a 2-1-et megtudjuk tartani a félidőre akkor megnyerhettük volna a meccset. Sajnos hamar egyenlített az ellenfél a második félidőben pedig nem találtuk a ritmust hogy a javunkra billentsük a mérkőzést. Sosem lehetek elégedett mindig van miben fejlődni. Örülök hogy sikerült gólt szereznem ami egy védőnél plusz, viszont kaptunk három gólt ami nem fest túl szépen.+

Ma munkához láttatok és elkezdtetek készülni a Soroksár elleni mérkőzésre. Mik ezzel kapcsolatban a gondolataid? Mit gondolsz mi kell ahhoz Soroksáron hogy javítani tudjatok az idegenbeli mérlegen?

"Szeretnénk mindenképpen nyerni Soroksáron, javítani az idegenbeli mérlegünkön valamint elfeledtetni ezt a két vereséget. Úgy gondolom, hogy stabilan, szervezetten és egységesen ugyanakkor bátran és nagy önbizalommal kell kimennünk a pályára hétvégén és akkor elhozhatjuk a 3 pontot Soroksárról."

További híreink

Fehér Balázs: a támadószekcióban javulnunk kell!

Dátum: 2024. ápr 25. 08:00

Ismét a gyenge helyzetkihasználásunk miatt maradtunk alul.

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

TISZAKÉCSKEI LC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2024. ápr 21. 15:00

MERKANTIL BANK LIGA 29. forduló

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk