Kazincbarcikai Sport Club

Hírek

Együttműködés az óvodákkal és az iskolákkal

Klubunk együttműködési megállapodást kötött a Kazincbarcikai Összevont Óvodákkal, illetve a Kazincbarcikai Tankerületi Központtal, így szakedzőink a legkisebbeknek is segítenek a labdarúgás megszerettetésében.

Sikeres volt a hétvége

A téli szünetet megelőzően hétvégén még három utánpótlás csapatunk lépett pályára a korosztályos bajnokságok soron következő fordulóiban.

DÖNTETLEN A SZEZONZÁRÓN

Az idei évi utolsó mérkőzését játszotta le hétvégén a Bánhorváti csapata, a Borsodnádasd elleni szezonzárón egy gól nélküli döntetlennel búcsúztatták az őszt.

DÖNTETLEN BÉKÉSCSABÁN - VARGA ATTILA ÉRTÉKELT

Az NB3 Keleti csoportjának utolsó őszi fordulójában a Békéscsaba 1912 Előre II. csapata vendégeként egy pontot gyűjtöttünk.

BÉKÉSCSABÁN AZ UTOLSÓ ŐSZI FORDULÓBAN

Utolsó őszi fordulójához érkezett az NB3-as bajnokság. A Kolorcity Kazincbarcika SC holnap 11:00-től a Békéscsaba 1912 Előre II vendégeként zárja a szezont.

FOCIZZ A KBSC-BEN ÉS TANULJ AZ IRINYIBEN! - KILENCEDIKESEKNEK

Klubunk együttműködésével indul sport szakirányú érettségit adó képzés kilencedikeseknek Kazincbarcikán, az Irinyi középiskolában. Érdeklődés KBSC-nél 06/70639-4784-es telefonszámon.

INFORMÁCIÓK A BÉKÉSCSABAI MÉRKŐZÉSSEL KAPCSOLATBAN

Az NB3-as bajnokság utolsó őszi fordulójára kerül sor hétvégén, amikor is a Kolorcity Kazincbarcika a Békéscsaba 1912 Előre II. csapatához utazik. A vasárnap 11:00-tól megrendezésre kerülő mérkőzéssel kapcsolatos információkat ebben a cikkben találhatják.

Eredményes hétvége az utánpótlás csapataink mögött

Végéhez közelednek az utánpótlás bajnokságot őszi szezonjai, így a hétvégén már csak három korosztályos együttesünk lépett pályára.

VERESÉG AZ ENCS ELLEN

Fiókcsapatunk, a Bánhorváti az Encs elleni vereséggel zárta idei utolsó hazai mérkőzését.

GYŐZELEM AZ UTOLSÓ HAZAIN - VARGA ATTILA ÉRTÉKELT

A Füzesgyarmati SK elleni 2:0-ás győzelemmel zártuk idei utolsó hazai mérkőzésünket.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk