Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Kazincbarcika-BFC Siófok 0-2 (0-0)

Kazincbarcika-BFC Siófok 0-2 (0-0)

Szerző:

KBSC MÉDIA

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Kazincbarcika-BFC Siófok 0-2 (0-0)
Tiszaújváros, 300 néző
Vezette: Dolnegó Bálint (Király Krisztián, Farkas Balázs)

Kazincbarcika:
Somodi – Tóth Sz., Palmes, Belényesi, Lőrincz (Constantinescu, 61.) – Kristófi, Sigér (Burics, a szünetben), Hegedűs, Micsinai – Bene, Boros
Vezetőedző: Vitelki Zoltán

BFC Siófok:
Balajcza – Opavszky, Lorentz, Fehér Zs., Hídvégi – Farkas N., Petneházi, Lázár Zs., Nagy D. (Szilágyi Z., 68.) – Elek B. (Tóth B., 90.), Senic (Szabó B., 87.)
Vezetőedző: Varga Attila

Gólszerzők: Elek B. (49.), Hídvégi (58.)
Sárga lap: Burics (57.), Boros (73.) ill. Opavszky (27.), Petneházi (35.), Szilágyi Z. (73.), Elek B. (88.)

A találkozót csapatunk várhatta kedvezőbb helyzetből, de ez most csak a tabellán elfoglalt helyezés miatt volt igaz, hiszen a héten Takács Péter mellé feliratkozott a sérültek listájára Engel Alex, Heil Valter, Mikló Roland és Varga Márkó is, így Vitelki Zoltán mindössze 16 fős kerettel készülhetett a Siófok ellen, amelyben legalább már ott volt a sérülése után lábadozó Constantinescu is. A Balaton parti együttes nagyon gyengén kezdte a bajnokságot, azonban az elmúlt fordulókban a frissen kinevezett Varga Attila vezetésével két győzelmet is arattak hazai pályán, így sikerült ellépniük a kieső helyekről a Budafokkal szembeni több győzelmüknek köszönhetően.

Az első félidő teljes egészében nagy fölényben játszottunk, a labdát is jelentősen többet birtokoltuk a vendégeknél, azonban az adódó lehetőségek ellenére a gólszerzés nem sikerült, bár Belényesi, Sigér és Micsinai közel járt hozzá. A Siófok főleg kontrákkal és beívelésekkel próbált veszélyeztetni, de Somodi és védelem rendre a helyén volt, így az első játékrész gólnélküli döntetlennel zárult.

A második félidőt egy kényszerű cserével kezdtük, az első félidőben megsérült Sigért Burics váltotta. A kezdést követően úgy tűnt, hogy a játék képe nem sokat változik majd, azonban a 49. percben a találkozó első szögletét követően Elek Bence fejesével előnybe került a Siófok, amit 10 percen meg is dupláztak, miután egy szabadrúgást követően Hídvégi lőtt 6 méterről a kapuba. A két bekapott gólt követően mindent egy lapra feltéve támadott csapatunk, de Balajcza eszén nem tudtunk túljárni, hiszen a vendégek kapusa többször is bravúrral mentette meg kapuját a góltól, ami azt eredményezte, hogy a Siófok elvitte a 3 pontot Tiszaújvárosból.

 

Vitelki Zoltán: Nagy pofon volt ez a mérkőzés, gyakorlatilag saját magunkat vertük meg. Két olyan gólt kaptunk, amelyre külön készültünk és az emberek is le voltak osztva az adott szituációkra. A gólokon kívül nem is emlékszem siófoki helyeztekre, igaz sokáig mi is nagyon passzívak voltunk. A hajrában több helyzetünk is akadt, de ezek kimaradtak. Sokat kell tanulnunk ebből a vereségből, hogy hasonló hibákat legközelebb ne kövessük el.

Varga Attila: Nagyon nagy csata folyt mind taktikailag, mind fizikálisan a mérkőzésen két szervezett csapat között. Nagyon jól játszottunk, boldog vagyok, hogy egymás után két meccset is meg tudtunk nyerni. A mai győzelmet Elek Bence ma született gyermekének ajánlom.

 

További híreink

Nyíregyháza Spartacus FC-Kazincbarcika 2-0 (0-0)

Dátum: 2018. ápr 25. 21:02

Hiába küzdöttünk jól és dolgoztunk ki több helyzetet a Nyíregyháza otthonában, a Szpari Hornyák Marcell két góljával otthon tartotta a 3 pontot.

Nyíregyháza Spartacus FC-Kazincbarcika ÉLŐ

Dátum: 2018. ápr 25. 18:15

19 órától a Nyíregyháza vendégei leszünk az NB II 25. fordulójából elhalasztott találkozón. A mérkőzést kövessék online közvetítésünk segítségével.

Újabb szerda esti pótlás

Dátum: 2018. ápr 24. 19:33

A Sopron elleni győzelmet követően szerdán a Nyíregyháza otthonában lép pályára csapatunk.

Mestermérleg

Dátum: 2018. ápr 23. 09:49

Koleszár György szerint csapatunk számára mostantól minden megszerzett pont nagyon fontos, míg Bekő Balázs szerint az ő körülményeik között nem volt több a csapatában.

Mérkőzések

CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR - KAZINCBARCIKA

MOSONMAGYARÓVÁR, MTE-1904 SPORTTELEP

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk