Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Győzelem a Nyírbátor ellen

Győzelem a Nyírbátor ellen

Szerző:

Róth Zoltán

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Kazincbarcika-Nyírbátor 3-1 (1-1)
Kazincbarcika, 50 néző
Vezette: Kátai Gábor (Dr. Varga Zsolt, Márkus Tamás)

Kazincbarcika:
Fila - Palmes (Tóth Sz.), Belényesi, Hegedűs D., Süttő - Lukács G. (Kismarton), Kovács O. (Tóth G.), Micsinai (Engel), Orovecz (Kristófi) - Pataki (Murai), Korozmán N. (Constantinescu)
Vezetőedző: Vitelki Zoltán

Nyírbátor:
Vasas - Veldel, Tóth M., Boros D. (Fekete T.), Catuna (Reznek) - Kinczel, Fenyőfalvi, Mankó D., Terdik Zs. - Pálinkás, Roszel (Szheibli)
Vezetőedző: Ambrusz Árpád

Gólszerzők: Hegedűs D., Murai, Kristófi ill. Kinczel

Csapatunkban ezúttal próbajátékon szerepelt a csepeli Korozmán Norbert, a balmazújvárosi Orovecz Ádám és a továbbra is nálunk készülő román Fila Károly valamint a salgótarjáni Lukács Gábor, Pataki Roland duó. Közülük Lukács kapta ma a legtöbb játéklehetőséget, hiszen őt csak a második félidő közepén cserélte le Vitelki Zoltán. Szintén pályára lépett Murai Márk, aki a következő félévet csapatunknál tölti és ezt a bizalmat ma is góllal hálálta meg. 

Az első félidőben egy gyors Hegedűs góllal indítottunk, a Nyírbátor alig-alig lépte át a saját térfelét, azonban a lefujás előtt egy kapufáról kipattanó labdát Kinczel lőtt a hálóba, így 1-1-es döntetlennel zárult az első 45 perc. A második félidőben a védelem Palmest kivéve a helyén maradt, azonban a többi poszton bőségesen változtatott Vitelki mester. A 60. perc környékén két gyors gólt is szereztünk, előbb Murai majd Kristófi volt eredményes, így 3-1-es győzelemmel zártuk a találkozót. 

Tekintse meg a mérkőzésről készült galériánkat a képre kattintva!

 

További híreink

Kazincbarcika-Aquital FC Csákvár 0-2 (0-1)

Dátum: 2018. máj 27. 19:10

Vereséget szenvedtünk a Csákvártól, de az eredmények kedvező alakulásának köszönhetően bennmaradtunk az NB II-ben!

Kazincbarcika-Csákvár ÉLŐ

Dátum: 2018. máj 27. 15:59

Online szöveges tudósítás az NB II 37. fordulójában rendezett Kazincbarcika-Aquital FC Csákvár találkozóról. Hajrá Barcika!

Célegyenesben

Dátum: 2018. máj 26. 19:21

Utolsó mérkőzését játssza pályaválasztóként csapatunk a másodosztályú labdarúgó bajnokságban. Ellenfelünk a Csákvár lesz, mely a tavaszi jó kezdést követően most ismét a kiesés szélére sodródott. Csapatunk egy jó eredménnyel bebiztosíthatja jövő évi másodosztályú tagságát.

BFC Siófok-Kazincbarcika 1-2 (0-2)

Dátum: 2018. máj 20. 19:34

Győzelem Siófokon is, egyre közelebb a bennmaradás!

Mérkőzések

CEGLÉDI VSE - KAZINCBARCIKA

ALBERTIRSA, ECSEDI LÁSZLÓ SPORTTELEP

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk