Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Elmarad a hétvégi bajnoki

Elmarad a hétvégi bajnoki

Szerző:

Róth Zoltán

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

A Magyar Labdarúgó Szövetség a hétvégi bajnokik megrendezésének sorsát a mérkőző csapatok megegyezésére bírta. A Budafok és csapatunk is a halasztás mellett döntött, a mérkőzés új időpontja: április 11.

"Nehéz helyzetben van a Versenyigazgatóság is, amely jelen helyzetben nyilvánvalóan  nem tud minden szempontból helyes döntést hozni. A több száz pálya szélsőségesen eltérő állapota miatt nem lehet egységesen eljárni, az időjárás az utolsó 24 órában is sokszor kiszámíthatatlan, ráadásul a versenynaptár is túlzsúfolt a bajnokságok végéig.

Mivel az időjárás kiszámíthatatlansága, a területi eltérések miatt nem reális egységes, mindenki számára végrehajtható döntést hozni, ezért ahol a pálya nem rendelkezik pályafűtéssel, és esélytelen a játékra alkalmassá tétel, ott a két együttes közösen kérelmezheti a Versenyigazgatóságtól a hétvégi bajnoki későbbi időpontra történő halasztását." - áll az mlsz.hu oldalon megjelent közleményben.

Jelenlegi állás szerint az NB II 23. fordulójából egyedül a Szolnok-Szeged mérkőzés megrendezésére van esély. A budafoki pálya állapotát a fővárosi klub legfrissebb Facebook bejegyzése mutatja.

További híreink

Kialakult az NB II mezőnye

Dátum: 2018. jún 05. 08:49

Az NB I-ben, az NB II-ben és az NB III-ban is véget értek a bajnoki küzdelmek a hétvége során, így kialakult a másodosztály 20 fős mezőnye a következő bajnoki évadra.

Utánpótlás heti program

Dátum: 2018. jún 04. 10:10

Közeledik a nyári szünet, utánpótlás csapataink heti edzéseinek időpontját cikkünkben olvashatják.

Ceglédi VSE-Kazincbarcika 2-1 (0-0)

Dátum: 2018. jún 03. 19:43

A szezon utolsó NB II-es bajnokiján csapatunk 2-1-es vereséget szenvedett a Cegléd otthonában, így a 17. helyen zárta a bajnokságot.

A szezon utolsó mérkőzése következik

Dátum: 2018. jún 02. 12:50

Vasárnap 17 órától Albertirsán a Cegléd vendégeként zárja az NB II-es bajnokságot csapatunk.

Mérkőzések

NYÁRI SZÜNET

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk