Kazincbarcikai Sport Club
http://kbsc.hu/Döntetlen Szolnokon

Döntetlen Szolnokon

Szerző:

KBSC MÉDIA

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Szolnok-Kazincbarcika 0-0 
Tiszaligeti Stadion, 1000 néző

Vezette: Oláh Gábor (Vígh-Tarsonyi Gergő, Szvetynik Bence)

 

Szolnok: 
Hrabina - Molnár, Horgosi, Papp, Földi - Tóth B. – Jasarevic(Angyal, 78.), Farkas A. (Pintér N. 78.), Kenderes, Tóth L. (Berdó, 87.) - Olasz
Vezetőedző: Balogh Pál

 

Kazincbarcika:
Somodi - Tóth Sz., Palmes, Heil, Süttő – Sigér(Constantinescu, 59.), Hegedűs D. - Kanalos, Bene (Burics, 90.), Varga M. (Kovács O., 59.) - Boros G.
Vezetőedző: Vitelki Zoltán


Sárga lap: Tóth L. (61.), Tóth B. (81.) ill. Hegedűs D. (36.), Varga M. (55.), Kanalos (57.), Kovács O. (69.)

 

Harcosan kezdtük az első félidőt, a jobb szélen többször is a hazai védők mögé tudtunk kerülni, de igazi helyzetet nem sikerült kialakítani. Ellenben a túl oldalon már rögtön az első szöglet veszélyes volt, a 11. percben Olasz fejelt a felső lécre. A következő két hazai szöglet sem múlt el veszélytelenül, de Somodi minden alkalommal bravúrral hárítani tudott. Csapatunk főleg széleken vezetett kontrákból próbált veszélyeztetni, de csak egy-egy gyengébb lövésre futotta, ami nem okozott gondot a hazaiak kapusának. A hajrára kiegyenlítődött a játék, az eredmény nem változott.

 

A második félidő igazi tűzijátékkal kezdődött. Előbb a 49. percben Süttő szabadrúgását védte Hrabina, majd a következő két hazai támadásból kétszer is gól születhetett volna, de Tóth László remek passzait sem Jasarevic, sem Kenderes nem tudta gólra váltani. A hazai rohamok nem hagytak alább, ezért az 59. percben Vitelki Zoltán kettős cserével próbált frissíteni a csapaton, Constantinescu és Kovács érkezett Sigér és Varga helyére. A második félidő második felére sikerült kijönni a hazaiak szorításából, de Boros és Kanalos harcossága sem volt elegendő a gólszerzéshez. A védelmünk viszont remekül állt a lábán, hiszen a gyors hazai támadások végén Palmes és Heilrendre szabályos keretek között tudott tisztázni, felszabadítva ezzel kapunkat. Az utolsó percekben már egyik csapatnak sem maradt ereje támadásokat vezetni, így 0-0-s eredménnyel ért véget a találkozó. 

 

Balogh Pál:

Ilyen a futball. Az első félidő nagy küzdelmet, rengeteg párharcot hozott, folyamatos játék nem alakult ki. A második félidőben sikerült ritmust váltani és sikerült nagy nyomást mérni az ellenfélre. Rég láttam ilyet, hogy szinte felborult a pálya. Nem lehet panasz a játékosokra, mert rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, ez a jövőre nézve mindenképpen jó jel. Szintén pozitív, hogy ismét nem kaptunk gólt. A vendégeknek sok sikert kívánok az NB II-ben! Bízom benne, hogy a következő találkozókon sokkal jobban használjuk ki helyzeteinket. 

 

Vitelki Zoltán:

Ha cinikus akarnék lenni, azt mondanám, igazságos döntetlen született, mert sem a hazaiak sem mi nem lőttünk gólt. Másrészről jóval több helyzete volt a hazai csapatnak, a mi támadásainkban nem volt átütő erő, de mindenképpen ki kell emelni, hogy a játékosok nagyon nagyot küzdöttek, megtettek mindent azért, hogy ne kapjunk gólt. Ebben a pillanatban örülni kell az x-nek is, és ezt megbecsülni.

 

 

További híreink

Megleptük a Mezőkövesdet!

Dátum: 2018. jan 20. 19:05

Első 2018-as felkészülési találkozóját Mezőkövesden vívta csapatunk, ahol az NB I-es hazaiak ellen 3-2 arányú győzelmet aratott.

Felkészülési mérkőzés Mezőkövesden

Dátum: 2018. jan 19. 12:16

Csapatunk január 10-én kezdte meg felkészülését a tavaszi szezonra, aminek keretében holnap 11 órától Mezőkövesden edzőmérkőzésre kerül sor. Az NB I-es csapat elleni találkozó a mezőkövesdi stadion mellett található műfüves pályán kerül megrendezésre.

Vác-Kazincbarcika 1-0

Dátum: 2017. dec 10. 15:00

Edzői nyilatkozatok

0-1-re végződött a téli szünet előtti utolsó hazai meccs

Dátum: 2017. dec 03. 15:00

Kazincbarcika-Békéscsaba 0-1 (0-0)

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk