Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/A Mosonmagyaróvár érkezik holnap a tavaszi szezon nyitófordulójában

A Mosonmagyaróvár érkezik holnap a tavaszi szezon nyitófordulójában

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

A Merkantil Bank Liga 19. fordulójában a Kolorcity Kazincbarcika SC vendége a Credobus Mosonmagyaróvár csapata lesz. A két klub korábbi, egymás elleni párharcairól ITT írtunk, a mosonmagyaróvári csapat történetét pedig IDE kattintva olvashatják.

Papíron az őszi szezonban, gyakorlatban még nyáron, augusztus elején – találkoztunk utoljára a Credobus Mosonmagyaróvár csapatával (az összefoglaló IDE KATTINTVA elérhető), az évad első idegenbeli mérkőzésén.

A meccs lendületes játékkal indult mindkét csapat részéről, de félóra játék után a mieink tudták megszerezni a vezetést, Pinte Patrik beadása után Ádám Feri lőtte ki a jobb alsót.

 

 

Pár perccel később aztán fordított szereposztásban (Ádám gólpassz, Pinte gól) is betaláltunk.

 

 

A második félidő elején Tóth Balázs is bemutatott néhány nagy védést, majd az 54. percben egy gyors kontra végén Ternován Patrik passzolt Ádám Ferenchez, aki ismét betalált, eldöntve ezzel a mérkőzést. A találkozó különlegességét még az adja, hogy sajátnevelésű játékosunk, Fejes Ádám ezen a mérkőzésen szerezte meg első NB2-es játékperceit, melyeket remélhetőleg a tavaszi szezon második felében növelni is tud majd sérüléséből felépülve.

 

 

Az őszi, idegenbeli győzelmet követően tehát holnap a Kolorcity Arénában 14 órakor harsan fel a kezdőrúgást jelző sípszó Kárpály Mihály jóvoltából. Segítői Szilágyi Norbert és Tőkés József, tartalékjátékvezető Farkas Tibor.


Csapatunk 5-5 győzelemmel és vereséggel, 8 döntetlennel -1-es gólkülönbséggel, 23 ponttal a tabella kilencedik helyéről vág neki a tavasznak. A Mosonmagyaróvár 2 győzelem mellett 12 vereséget könyvelhetett el eddig, 4 döntetlenjük mellett. Ez 10 pontot és -23-as gólkülönbséget, továbbá sereghajtó helyet jelent a tabellán.

 

 

Mondhatnánk kötelező győzelem, de egyrészt ilyen ebben a ligában nincs, hiszen nagyon kiegyensúlyozottak az erőviszonyok, másrészt mindig a kötelező a legnehezebb…

 

Nagyon számítunk mindenkire, zúgjon ma is a HAJRÁ BARCIKA!

 

További híreink

Hetedszer játszunk a Haladással

Dátum: 2024. máj 04. 16:00

Ősszel döntetlen lett az eredmény, holnap este vajon ki fog örülni jobban?

Asszony Béla: Igazi csapat voltunk ma is!

Dátum: 2024. máj 04. 15:00

Listavezetőként érkezett és úgy is távozott az U14!

U17: egy pont két fordulóból

Dátum: 2024. máj 03. 17:32

Egy döntetlen és egy vereség az elmúlt két meccs nem túl fényes mérlege.

„Idegen” után itthon is egy négyest gurított U15-ös csapatunk

Dátum: 2024. máj 03. 17:00

Szombaton Ongára utazik Balogh József együttese.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk