Kazincbarcikai Sport Club

Hírek az NB2-es csapatról

A LISTAVEZETŐ PÉCS ÉRKEZIK

A Merkantil Bank Liga tizenötödik fordulójában a listavezető, PMFC csapatát fogadjuk a Kolorcity Arénában.

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS : FC AJKA - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Tizennegyedik fordulójához érkezett az NB2-es bajnokság, amikor is csapatunk az FC Ajka vendégeként lép pályára ma 15:00-tól. A mérkőzés történéseit cikkünkben követhetik nyomon.

AJKÁN FOLYTATJUK A BAJNOKSÁGOT

Csapatunk vasárnap az Ajka vendégeként bizonyíthat a Merkantil Bank Liga 2022/2023-as szezonjának tizennegyedik fordulójában.

A TISZAKÉCSKE ELLEN FOLYTATJUK

A megszokottól eltérően a héten szombaton játszanak bajnoki mérkőzést az NB2-es csapatok. A Kolorcity Kazincbarcika SC a Merkantil Bank Liga tizenharmadik fordulójában a Tiszakécske csapatát fogadja ma 17:00-tól a Kolorcity Arénában.

SOROKSÁRON FOLYTATÓDIK A PONTVADÁSZAT

A Kolorcity Kazincbarcika SC holnap kora délután 13:00-tól a Soroksár SC vendégeként lép pályára a Merkantil Bank Liga tizenkettedik fordulójában.

A SIÓFOKOT FOGADJUK

A Merkantil Bank Liga mai tizenegyedik fordulójában ismét hazai pályán bizonyíthat a Kolorcity Kazincbarcika SC. Csapatunk 17:00-tól a BFC Siófok együttesét fogadja a Kolorcity Arénában.

HÉTKÖZI FORDULÓ SZOMBATHELYEN

A Merkantil Banjk Liga mai hétközi, tizedik fordulójában a Szombatehelyi Haladás otthonában lép pályára 18:00-tól a Kolorcity Kazincbarcika SC.

ÉRKEZIK AZ ETO FC GYŐR

Hétvégén ismét fordulót rendeznek a Merkantil Bank Ligában. Idei kilencedik bajnoki mérkőzésünkön az ETO FC Győr csapatát látjuk vendégül holnap 17:00-tól a Kolorcity Arénában.

A NYÍREGYHÁZA ELLEN FOLYTATJUK

Csapatunk holnap Sényőn lép pályára, hiszen a nyolcadik fordulóban a Nyíregyháza lesz az ellenfelünk, akik ideiglenesen ott játsszák bajnoki mérkőzéseiket.

HAZAI PÁLYÁN A CSÁKVÁR ELLEN

A válogatott szünet előtti utolsó hazai mérkőzésünket játszuk ma 17:00-tól a Kolorcity Arénában, amikor is az Aqvital FC Csákvár együttesét fogadjuk.

Mérkőzések

Eredmények

Klubunk támogatói



 

 

 


 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk