Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Jön a Győr!

Jön a Győr!

Szerző:

Róth Zoltán

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Kazincbarcika-WKW ETO FC Győr
Putnok, Várady Béla Sportközpont – 2018. május 2., 17:00
Vezeti: Gyarmati II Tibor (Szert Balázs, Varga Gábor)
Tartalékjátékvezető: Farkas Tibor

Nincs megállás az NB II-es labdarúgó bajnokságban, hiszen szerdán újabb, immáron a 33. fordulót játsszák majd a csapatok. Ha a Győr elleni mérkőzésünk fordított pályaválasztói jog mellett történne, akkor csapatunknak még a dunántúli egy hetes berendezkedést is illett volna megfontolni, hiszen Mosonmagyaróvár-Győr-Zalaegerszeg sorrendben mérkőzünk ellenfeleinkkel és ebből csak a Győr elleni találkozó lesz „hazai” pályán.

A győri csapat jelenleg a tabella 7. helyén áll, azonban szezonját hozzánk hasonlóan jellemzi egy edzőváltás is. Igaz ez még ősszel történt, mikor Bekő Balázst Szentes Lázár váltotta. Bekő Balázs jelenlegi csapatát már sikerült legyőzni Putnokon, reméljük egykori csapata ellen is sikeres mérkőzést tudhatunk majd le. A Győr szezonját váratlan győzelmek és váratlan vereségek sora jellemzi. Legyőzték már az MTK-t hazai pályán, idegenben pedig tudtak nyerni Nyíregyházán és Békéscsabán és Kisvárdán is. Emellett hazai pályán verte őket a Siófok és a Mosonmagyaróvár, de Dorogon és Budaörsön is sima vereséget szenvedtek. A hétvégi fordulóban magabiztosan 2-0-ra verték a Soroksár csapatát.

Csapatunknak nem sikerült vasárnap a győzelem Mosonmagyaróváron, így már csak 3 pont előnyünk maradt a kieső helyen álló Szeged előtt. Persze a tabella hátsó felében levő csapatok sokszor még egymás ellen is találkoznak, de ettől függetlenül nekünk nem lehet más célunk, mint győztesen elhagyni a pályát Szentes Lázár tanítványai ellen.

A két csapat őszi mérkőzése 4-3-as győri győzelmet hozott. 

A szerdán 17 órakor kezdődő találkozót Gyarmati II Tibor vezeti majd, aki már 10 éve 2008-ban is vezetett nekünk, de az idei NB II-as bajnokságban még nem találkozhattunk vele.

További híreink

A legnagyobb múltú csapat érkezik

Dátum: 2024. ápr 26. 15:30

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában a Budapest Honvéd csapatát látjuk vendégül

Fehér Balázs: a támadószekcióban javulnunk kell!

Dátum: 2024. ápr 25. 08:00

Ismét a gyenge helyzetkihasználásunk miatt maradtunk alul.

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk