Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/A Dorog csapatát fogadjuk

A Dorog csapatát fogadjuk

Szerző:

Róth Zoltán

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Kazincbarcika-Dorogi FC
Putnok, Várady Béla Sportközpont - 2018. augusztus 29., 17:30
Vezeti: Takács Tamás (Albert István, Buzás Balázs)
Tartalékjátékvezető: Csonka Bence

Vasárnap a Vác ellen megszerezte első bajnoki győzelmét csapatunk. Az egész mérkőzés folyamán sikerült kiegyensúlyozottan játszanunk és bár a korai vezetést követően több nagy ziccert is elhibáztunk, de végül Szabó Lukas hosszabbításban szerzett gólja bebiztosította a három pontot. Velünk ellentétben a Dorog vesztesen hagyta el hazai pályáját a Gyirmót ellen, bár a játékvezető gyengébb tejesítményét hangzatosan számon kérték a mérkőzést követően.

A Dorog egy balmazújvárosi meglepetés győzelemmel kezdte a szezont, majd két hete Soroksáron is bravúros diadalt arattak, azonban a maradék három találkozón mindössze egy pontot tudtak szerezni az éppen általunk legyőzött Vác ellen. Ellenfelünknél nyáron edzőváltás történt, Schindler Szabolcsot Miskei Attila váltotta, a játékoskeretben azonban jelentős változások nem történtek főleg NB I-es csapatok fiatal játékosai érkeztek kölcsönbe, míg a tavaly kevesebb szerephez jutó játékosok távoztak.

A Vác elleni győzelmünk alkalmával Koleszár mester taktikai húzását is dícsérhettük, hiszen a három belső védős felállás láthatóan megzavarta ellenfelünket, hiszen a szélen felfutó Kiss Bence és Mikló Roland rendre helyzetbe tudtak kerülni, és helyzetbe tudták hozni társaikat is. Takács Péter hosszú kihagyást követően volt újra a kezdőcsapat tagja, amelyet góllal hálált meg és végre Szabó Lukas is be tudott találni. Reméljük holnap az eddig gólnéküli Olasz-Lukács támadó duó tagjai is villantani tudnak majd.

A találkozó játékvezetője Takács Tamás lesz. A mérkőzésre a belépők felnőttek és vendég szurkolók számára 800 forintért, diákoknak és nyugdíjasoknak 500 forintért válthatóak meg.

Hajrá Barcika!

További híreink

A legnagyobb múltú csapat érkezik

Dátum: 2024. ápr 26. 15:30

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában a Budapest Honvéd csapatát látjuk vendégül

Fehér Balázs: a támadószekcióban javulnunk kell!

Dátum: 2024. ápr 25. 08:00

Ismét a gyenge helyzetkihasználásunk miatt maradtunk alul.

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk