Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/MOL MAGYAR KUPA : ÉRDEN A HETEDIK FORDULÓBAN

MOL MAGYAR KUPA : ÉRDEN A HETEDIK FORDULÓBAN

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

A megújult kupa sorozat hetedik fordulójában már a legjobb harminckettő közé jutás a tét. A jelenlegi állás szerint a kupa első hétközi játéknapjain huszonhét mérkőzést rendeznek szerdán és kettőt csütörtökön. Egy továbbjutó már meg van, hiszen a Budaörs- Aqvital FC Csákvár találkozót a csapatok már múlt héten lejátszották, a továbbjutó pedig 1:3-as végeredménnyel a Csákvár együttese lett. A két csütörtöki mérkőzés a Nyíregyháza Spartacus FC-Paksi FC, illetve a Békéscsaba 1912 Előre - DVTK lesznek. A hetedik fordulóban eddig két találkozó került halasztásra, a Szolnoki MÁV FC - Gyirmót FC Győr és Bicskei TC - Ferencvárosi TC összecsapások majd a válogatott szünetben kerülnek pótlásra.

A Kolorcity Kazincbarcika ellenfele az NB3 Nyugati csoportjában szereplő Érdi VSE lesz. Vendéglátóink a Fejér megyei első osztályban szereplő Bodajk SE-t legyőzve jutottak a hetedik fordulóba, a találkozó Kollega Krisztián, Varga Tamás és Popov Patrik góljaival 0:3-as végeredménnyel zárult. A Kazincbarcika az Érdhez hasonlóan szintén három gólt szerezve -  Bereczki Dániel egyszer és Oldal Tibor kétszer talált be a kapuba -  a Sárbogárd ellen vívta ki a továbbjutást,

Az Érdi VSE az előző évi sorozatban nem jutott el a hetedik fordulóig, hiszen a DVTK ellen már az első főtáblás meccsen búcsúzni kényszerültek. A Kazincbarcikát a 2019/2020-as sorozatban a Svábhegy legyőzése után Batik Bence és Davide Lanzafame góljaival a Budapest Honvéd csapata ejtette ki (mindkét gól a 2*15 perces hosszabbításban esett). A jó erőkből álló Érd egyébként majdhogynem a Merkantil Bank Liga csapatai között kezdhette meg az idei szezont, hiszen a bajnokság lefújásakor a Nyugati csoport élén álltak, érvényes licensz hiányában helyettük azonban a Szentlőrinc került az NB2 húsz csapata közé. A bajnokságban most hét győzelemmel, két döntetlennel és három vereséggel a nyolcadik helyen állnak, hiszen az elmúlt tizenöt fordulóból csak tizenkettőt tudtak lejátszani. Vendéglátónk dolgát ugyanis már hetek óta a koronavírus nehezíti, a teljes csapat és stáb karanténban volt, majd október 18. után még a múlt hétvégi mérkőzésüket is halasztani kényszerültek.

MOL MAGYAR KUPA
7. forduló
2020. október 28. 12:30
ÉRDI VSE - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC
2030 Érd, Ercsi út 34.

 

#hajrábarcika

További híreink

A legnagyobb múltú csapat érkezik

Dátum: 2024. ápr 26. 15:30

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában a Budapest Honvéd csapatát látjuk vendégül

Fehér Balázs: a támadószekcióban javulnunk kell!

Dátum: 2024. ápr 25. 08:00

Ismét a gyenge helyzetkihasználásunk miatt maradtunk alul.

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk