Kazincbarcikai Sport Club

Hírek

ÚJPESTEN FOLYTATJUK

Az NB3 Keleti csoportjának huszonkettedik fordulójában az Újpest FC II. ellen lépünk pályára holnap 13:00-tól.

VÁLTOZIK A TÁLLYA ELLENI MÉRKŐZÉS IDŐPONTJA

Az NB3 Keleti csoportjának huszonharmadik fordulójában megrendezésre kerülő Tállya KSE elleni hazai bajnoki mérkőzésünk vasárnap helyett pénteken kerül megrendezésre.

MOL MAGYAR KUPA : MÁRCIUS 1-JÉN FOGADJUK A PAKSOT

Mint az ismeretes a Kolorcity Kazincbarcika SC az NB1-es Paksi FC csapatát fogadja a MOL Magyar Kupa negyeddöntőjében. A mérkőzésre 2022. március 1-jén 17:15-től kerül majd sor.

GYŐZELEM AZ ELSŐ TAVASZI BAJNOKIN - EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK

Ma 16:00-tól a DVSC II. csapata ellen játszotta első 2022-es bajnoki mérkőzését a Kolorcity Kazincbarcika SC , ahol három gólos hazai sikerült ünnepelhettünk

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS: KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - DVSC II.

Hazai pályán kezdjük a 2021/2022-es bajnokság tavaszi szezonját, hiszen ma 16:00-tól a Kolorcity Arénában lépünk pályára a DVSC II. csapata ellen.

A DVSC II. ELLEN KEZDJÜK A TAVASZT

Ma 16:00-kor a Kolorcity Kazincbarcika SC is megkezdi az NB3-as bajnokság tavaszi szezonját, amikor is a DVSC II. ellen lépünk pályára a Kolorcity Arénában.

HOLNAP RAJTOL A BAJNOKSÁG - ÖSSZEFOGLALÓ A FELKÉSZÜLÉSRŐL

A Kolorcity Kazincbarcika január 3-án kezdte meg felkészülését a tavaszi szezonra, melynek első bajnoki mérkőzését holnap hazai pályán játsszuk a Kolorcity Arénában, ezt megelőzően áttekintjük az elmúlt egy hónap legfontosabb történéseit.

EGY ÉRKEZŐ ÉS EGY TÁVOZÓ

Sinanovic Sinan mellett újabb érkező játékosról számolhatunk be Bognár Dávid személyében. A téli átigazolási szezon második távozója pedig a fél évet Kazincbarcikán futballozó Vladul Stefan.

MOL MAGYAR KUPA - A PAKS ELLEN A NEGYEDDÖNTŐBEN

A MOL Magyar Kupa nyolcaddöntőjének zárómérkőzését követően elkészült a következő forduló sorsolása, amikor is a Kolorcity Kazincbarcika Paksi FC-t fogadja a legjobb nyolc csapat között.

SINANOVIC SINAN ÉRKEZETT AZ ÁTIGAZOLÁS HAJRÁJÁBAN

Sinanovic Sinan az átigazolási szezon hajrájában Szentlőrincről érkezett a Kolorcity Kazincbarcika SC-hez.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk