Kazincbarcikai Sport Club

KBSC - hírek

Elkezdődött a munka

Hétfő délelőtt Koleszár György vezetésével elkezdte a felkészülést csapatunk az NB II-es bajnokság következő szezonjára.

Hétfőn kezdünk!

Hétfőn indítja felkészülését csapatunk a másodosztály 2018/19-es szezonjára. Az edzéseket a játékosok Koleszár György vezetésével kezdik meg.

Világbajnok érkező

Első nyári igazolásunk a Cigándról érkező Toma György, aki nyáron Kárpátalja csapatával megnyerte a FIFA által nem elismert labdarúgó-szövetségek számára megrendezett világbajnokságot.

Kialakult az NB II mezőnye

Az NB I-ben, az NB II-ben és az NB III-ban is véget értek a bajnoki küzdelmek a hétvége során, így kialakult a másodosztály 20 fős mezőnye a következő bajnoki évadra.

Ceglédi VSE-Kazincbarcika 2-1 (0-0)

A szezon utolsó NB II-es bajnokiján csapatunk 2-1-es vereséget szenvedett a Cegléd otthonában, így a 17. helyen zárta a bajnokságot.

A szezon utolsó mérkőzése következik

Vasárnap 17 órától Albertirsán a Cegléd vendégeként zárja az NB II-es bajnokságot csapatunk.

Kazincbarcika-Aquital FC Csákvár 0-2 (0-1)

Vereséget szenvedtünk a Csákvártól, de az eredmények kedvező alakulásának köszönhetően bennmaradtunk az NB II-ben!

Kazincbarcika-Csákvár ÉLŐ

Online szöveges tudósítás az NB II 37. fordulójában rendezett Kazincbarcika-Aquital FC Csákvár találkozóról. Hajrá Barcika!

Célegyenesben

Utolsó mérkőzését játssza pályaválasztóként csapatunk a másodosztályú labdarúgó bajnokságban. Ellenfelünk a Csákvár lesz, mely a tavaszi jó kezdést követően most ismét a kiesés szélére sodródott. Csapatunk egy jó eredménnyel bebiztosíthatja jövő évi másodosztályú tagságát.

BFC Siófok-Kazincbarcika 1-2 (0-2)

Győzelem Siófokon is, egyre közelebb a bennmaradás!

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk