Kazincbarcikai Sport Club

Hírek az NB2-es csapatról

SOROKSÁRON FOLYTATÓDIK A PONTVADÁSZAT

A Kolorcity Kazincbarcika SC holnap kora délután 13:00-tól a Soroksár SC vendégeként lép pályára a Merkantil Bank Liga tizenkettedik fordulójában.

A SIÓFOKOT FOGADJUK

A Merkantil Bank Liga mai tizenegyedik fordulójában ismét hazai pályán bizonyíthat a Kolorcity Kazincbarcika SC. Csapatunk 17:00-tól a BFC Siófok együttesét fogadja a Kolorcity Arénában.

HÉTKÖZI FORDULÓ SZOMBATHELYEN

A Merkantil Banjk Liga mai hétközi, tizedik fordulójában a Szombatehelyi Haladás otthonában lép pályára 18:00-tól a Kolorcity Kazincbarcika SC.

ÉRKEZIK AZ ETO FC GYŐR

Hétvégén ismét fordulót rendeznek a Merkantil Bank Ligában. Idei kilencedik bajnoki mérkőzésünkön az ETO FC Győr csapatát látjuk vendégül holnap 17:00-tól a Kolorcity Arénában.

A NYÍREGYHÁZA ELLEN FOLYTATJUK

Csapatunk holnap Sényőn lép pályára, hiszen a nyolcadik fordulóban a Nyíregyháza lesz az ellenfelünk, akik ideiglenesen ott játsszák bajnoki mérkőzéseiket.

HAZAI PÁLYÁN A CSÁKVÁR ELLEN

A válogatott szünet előtti utolsó hazai mérkőzésünket játszuk ma 17:00-tól a Kolorcity Arénában, amikor is az Aqvital FC Csákvár együttesét fogadjuk.

BENKŐ PÉTER KÖLCSÖNBEN KAZINCBARCIKÁN

Csatári Gergő után Benkő Péter személyében újabb fiatal, diósgyőri nevelésű játékossal erősödtünk.

BORSODI RANGADÓ DIÓSGYŐRBEN

Csapatunk holnap nem utazik ugyan messzire, viszont annál fontosabb mérkőzést játszik majd, hiszen vasárnap este a Diósgyőr vendégei leszünk a DVTK Stadionban.

HAZAI PÁLYÁN A KOZÁRMISLENY ELLEN

A Kolorcity Kazincbarcika SC ma ismét egy NB2-es újonc ellen lép pályára, hiszen a Merkantil Bank Liga ötödik fordulójában a HR-Rent Kozármisleny csapatát fogadjuk.

HÉTKÖZI BAJNOKI MOSONMAGYARÓVÁRON

Az NB2-es csapatok holnap ismét bajnoki mérkőzést játszanak, hiszen hétközi fordulót rendeznek a Merkantil Bank Ligában, amikoris a Kolorcity Kazincbarcika SC a Mosonmagyaróvár vendégeként lép pályára 17:30-tól.

Mérkőzések

Eredmények

Klubunk támogatói



 

 

 


 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk